Khesariya Awara Nahi Hain Lyrics – Khesari Lal Yadav

620
Khesariya Awara Nahi Hain Lyrics

Khesariya Awara Nahi Hain Lyrics | खेसरिया आवारा नहीं है 2021 Latest Superhit Bhojpuri Holi Song Sung By Khesari Lal Yadav & Antra Singh Priyanka. Star Cast In This Video Are Khesari Lal Yadav & Neha Pallavi. This Song Is Written By Sonu Sudhakar While Music Given By Raushan Singh. It’s Released By SRK MUSIC Youtube Channel. and Video Is Directed By Aashish Satyarthi.

Khesariya Awara Nahi Hain Song Details:

Song: Khesariya Awara Nahi Hain Lyrics
Singer: Khesari Lal YadavAntra Singh Priyanka
Lyrics by: Sonu Sudhakar
Music: Raushan Singh
Starring : Khesari Lal Yadav, Neha Pallavi
Lable: SRK MUSIC

Khesariya Awara Nahi Hain Lyrics

Holi Hai !
Raati Ke Dala Hai Dutala Pa Le Jhul Ke
Baate Sabut Pichkari Chhutal Bhul Ke
Aa Hayi Dekhiye Na Hum Jhuth Thodi Kah Rahe Hai !
Raati Ke Dala Hai Dutala Pa Le Jhul Ke
Baate Sabut Pichkari Chhutal Bhul Ke
Ae Ho !
Kawno Ang Nahi Jisko Lasara Nahi Hai
Ka Re ?
Aa …!
Ab Tu Ghar Me Bhi Ghusne Laga ?
Na Sahab Aapke Kiriya !
Hamara Itna Chhot Pichkari Nahi Hai !
Hum To Bada Rakhe Hai Na !!
Jhuth Bol Raha Hai !
Sahab Aetna Khesariya Awara Nahi Hain
Achha !
Suniye Na !
Sahab Aetna Khesariya Awara Nahi Hain
Hati Chuki Pichkari Hamara Nahi Hai
Ye Jhuth Bol Raha Hai !
Hati Chuki Pichkari Hamara Nahi Hai
Dekhiye Ji Iske Baat Par Mat Rahiyega !
Ye Bahut Chatur Nar Hai !!
Holi Hai !

Advertisement

[Music..]

Khidaki Se Helal Aa Dehiya Se Khelal
Hamra Bujhail Jab Lagal Ha Pala
Jhuth Bol Rahi Hai Sahab !
Jagani Achakka Rah Gaini Bhachakka
Bhagal Ha Kaini Jab Chor Chor Halla
Aa ….!
Hamro Pakka Vishwas Hai Ji Yahi Tha !
Jhutha Iljaam Sarasar E Lagawatiya
Chup Raha !
Hamke Fasaai Aeh Phagun Me
Achha !
Raat Bhar Jhaal Leke Mandali Me Jhumat Rahi
Jhuth Bol Raha Hai !
Hum Dada Phagun Ke Dhun Me
Thik Nahi Hoga Jhuth Bologe To !
Ae Sahab Hamra Ghare Ka Dahibada Nahi Hai
Sahab Hamra Ghare Ka Dahibada Nahi Hai
Hoga Lekin Khatta !
Ta Sahab Aetno Khesariya Awara Nahi Hain
Hati Chuki Pichkari Hamara Nahi Hai
Sache Kahatani Ye To Hamara Nahi Hai
Sach Me Sahab Itna Chhot Mera Nahi Hai !
Nahi Ji Vishwas Nahi Hai To Abhi Naap Ke Dekhiye !
Abhi Dudh Ka Dudh Aur Pani Ka Pani Ho Jayega !!
Hum Jhuth Bol Rahe Hai !
Yahi Tha !
Holi Hai !

[Music..]

Kaan Dharaai Hathkadi Lagaai
Apna Gunaah Tab Jaake Kabuli
Aeke Chhihatara Ke Kesh Me Fasaai
Suni E Chor Kawno Naikhe Mamuli
Aage Chal Ke Bahut Ghat Kari !
Ae …!
Aapan Kukaram Chhupawe Khatir Rauwa Sojha
Ka ?
Rowatiya Baat Hamar Mani Ji
Chup Raha !
Sonu Sudhakar Sange Dharail Ta Bache Khatir
Gawatiya Aaisan Kahani Ji
Fer Jhuth Bol Raha Hai Dekhiye Ji !
Ta Sidhawa Ke Kalyug Me Gujara Nahi Hai
Sidhawa Ke Kalyug Me Gujara Nahi Hai
Hat Jhutha Kahin Ka !
Ae Sahab Aetno Khesariya Awara Nahi Hain
Hati Chuki Pichkari Hamara Nahi Hain
Hati Chuki Pichkari Hamara Nahi Hain
Sach Me Hamara Nahi Hai !
Maai Kiriya Kah Rahe Hai !!

More Bhojpuri Songs:

Music Video of Khesariya Awara Nahi Hain Song

Khesariya Awara Nahi Hain Lyrics in Hindi

होली है !
राती के डाला है दुताला प ले झूल के
बाटे सबूत पिचकारी छूटल भूल के
आ हई देखिये ना हम झूठ थोड़ी कह रहे है !
राती के डाला है दुताला पs ले झूल के
बाटे सबूत पिचकारी छूटल भूल के
ऐ हो !
कवनो अंग नहीं जिसको लसारा नहीं है
का रे ?
आ ..!
अब तू घर में भी घुसने लगा ?
ना साहब आपके किरिया !
हमारा इतना छोट पिचकारी नहीं है !
हम तो बड़ा रखे है न !!
झूठ बोल रहा है !
साहब एतना खेसरिया आवारा नहीं है
अच्छा !
सुनिए ना !
साहब एतना खेसरिया आवारा नहीं है
हती चुकी पिचकारी हमारा नहीं है
ये झूठ बोल रहा है !
हती चुकी पिचकारी हमारा नहीं है
देखिये जी इसके बात पर मत रहिएगा !
ये बहुत चतुर नर है !!
होली है !

[म्यूजिक..]

खिड़की से हेलल आ देहिया से खेलल
हमरा बुझाईल जब लागल ह पाला
झूठ बोल रही है साहब !
जगनी अचक्का रह गईनी भचक्का
भागल ह कईनी जब चोर चोर हल्ला
आ ..!
हमको पक्का विश्वास है जी यही था !
झूठा इल्जाम सरासर ई लगावतिया
चुप रह !
हमके फसाई एह फागुन में
अच्छा !
रात भर झाल लेके मंडली में झूमत रही
झूठ बोल रहा है !
हम दादा फगुआ के धुन में
ठीक नहीं होगा झूठ बोलोगे तो !
ऐ साहब हमरा घरे का दहीबड़ा नहीं है
साहब हमरा घरे का दहीबड़ा नहीं है
होगा लेकिन खट्टा !
तs साहब एतनो खेसरिया आवारा नहीं है
हती चुकी पिचकारी हमारा नहीं है
साचे कहतानी ये तो हमारा नहीं है
सच में साहब इतना छोट मेरा नहीं है !
नहीं जी विश्वास नहीं है तो अभी नाप के देखिये !
अभी दूध का दूध और पानी का पानी हो जायेगा !!
हम झूठ बोल रहे है !
यही था !
होली है !

[म्यूजिक..]

कान धराई हथकड़ी लगाईं
अपना गुनाह तब जाके कबूली
एके छिहतरा के केश में फसाई
सुनी ई चोर कवनो नईखे मामूली
आगे चल के बहुत घात करी !
हे ..!
आपन कुकरम छुपावे खातिर रउवा सोझा
का ?
रोवतिया बात हमार मानी जी
चुप रह !
सोनू सुधाकर संगे धराईल त बचे खातिर
गावतिया अईसन कहानी जी
फेर झूठ बोल रहा है देखिये जी !
तs सिधवा के कलयुग में गुजारा नहीं है
सिधवा के कलयुग में गुजारा नहीं है
हट झूठा कहिन का !
ऐ साहब एतनो खेसरिया आवारा नहीं है
हती चुकी पिचकारी हमारा नहीं है
हती चुकी पिचकारी हमारा नहीं है
सच में हमारा नहीं है !
माई किरिया कह रहे है !!

Do you like Khesariya Awara Nahi Hain Lyrics. So please share it.

Advertisement